ambitiös är mitt andranamn

Jag har alltid varit någon som gillar att upptäcka nya saker och göra det så bra som möjligt. Ambitiös är verkligen ett ord som beskriver mig. När jag verkligen vill någonting gör jag det. Jag kommer aldrig vara en person som ligger i soffan och tänker "äsch, det ordar sig!" när jag sitter där med mina sista sedlar på fickan. Jag kan inte vänta tills jag får springa utanför dörrarna av ett gymnasium och känna att livet nu börjar på riktigt. 
 
Jag har så många olika planer på min framtid att jag blir helt paralyserad när någon frågar "Vad ska du göra sen då?" att allt jag får ur mig blir ett jag vet inte. För jag vet inte var jag ska börja. Är riktigt peppad dock. Just nu har jag 15 olika karriärer på min "att göra"-lista, det kan jag berätta mer om senare. ååååh, varför kan man inte spola fram 1 år??? ♥
Kommentarer
Postat av: joanna-livet med Asperger symdrom

Hej tänkte bara tipsa om att jag just nu kör veckans blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dag:)
http://www.domkallarmighannes.com/2013/04/veckans-blogg.html#.UWGuh8qUmxA
Om du inte gillar sådana här kommentarer eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du får en underbar dag:)
kram


URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Matilda

Vilken mysig blogg du har :)

Svar: tack :)
Linnea Ljung


URL: http://hejbus.blogg.se/
Postat av: Sara - Hold on be strong

Fin!!

Svar: tack :)
Linnea Ljung


URL: http://saraleasofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0